Ville spille Sturridge i form

Daniel Sturridge ble brukt for å få han i fysisk toppform. Rodgers lot seg imponere av Notts County, og håper fremdeles på et par nye kjøp.

Liverpool trengte 120 spilleminutter på å slå ut League One-laget Notts County av ligacupen. Med 2-0 ledelse og en drøss av sjanser så det veldig behagelig ut for Brendan Rodgers sitt mannskap da timen var spilt, men verdens eldste fotballklubb ga aldri opp, og slo tilbake med to scoringer i den andre omgangen.

- Det var en interessant kamp, for vi hadde full kontroll i den første omgangen og i starten av den andre. Jeg kan bare skryte av de to lagene. Det ene er laget mitt med ti mann som viser karakter etter å ha sluppet inn to mål slik at det igjen var uavgjort, og de skal ha skryt for å ha kjempet seg videre, sier han til SkySports.

 

- Du må også gi skryt til Notts County, for vi er i god form, og 2-0 her på Anfield. De viste en stor vilje, og det vil de nyte godt av senere i sesongen, for de viste karakter og kvalitet.

 

- Vi har sett tidligere at 2-0 alltid er en farlig ledelse, uansett hvem du møter. Vi er skuffet over baklengsmålene og hvordan vi håndterte kampen, men sett under ett er vi glade for at vi er videre.

 

Daniel Sturridge scoret i kveld sitt niende og tiende mål på sine åtte siste kamper. Manageren sier at han er langt unna toppformen.

 

- Tanken var å gi Dan en kamp i kveld, for han er ikke i nærheten av fysisk toppform. Vi forsøker å gi han spilletid i tillegg til trening. Han er en stor avslutter, og en av toppspissene i Barclays Premier League. Det er noe jeg tror vi vil se denne sesongen.

 

- Han fikk avslutningen sin i dag, og jeg synes Jordan Henderson scoret et glimrende mål i tillegg i den samme perioden, så vi gjorde det faktisk bra med ti spillere. Det viktigste var at vi kom oss videre. Vi forventer ikke at det skulle skje slik, men vi er videre så vi vil være i hatten.

 

Med de nye skadene vil det være ekstra press på manageren om å forsterke stallen før overgangsvinduet stenger 2. september.

 

- Vi ser på kjøp, og håper at vi kan få noen spillere inn. Det vil vi forsøke på helt til overgangsvinduet stenger. Det er ikke noe satt tall på spillere vi ønsker, men vi håper at vi kan få inn noen kvalitetsspillere, og dersom vi klarer det vil jeg være fornøyd.