Villig til å imøtekomme utkjøpsklausul

BBC Sport melder at Liverpool FC skal være villig til å betale £20M for Henrikh Mkhitaryan. Beløpet er identisk med spillerens utkjøpsklausul.

Liverpool har planer om å hente den armenske midtbanespilleren Henrikh Mkhitaryan. Det sies at 24-åringen har en utkjøpsklausul på £20M i kontrakten med Shakhtar Donetsk. Ifølge BBC Sport har Liverpool antydet at de er villige til å imøtekomme det beløpet.

Shaktar Donetsk-trener Mircea Lucescu bekrefter da også at det er en klubb som er villig til å betale beløpet i utkjøpsklausul til Mkhitaryan.
- Nå må jeg tenke på Mkhitaryan fordi der er mulig at han også forlater oss. Det er en klubb som vil betale hans utkjøpsklausul, og det er ingenting vi kan gjøre med det. Vi må finne en annen spiller, sier Lucescu til rumenske ProSport.

Representanter for Liverpool er klar over at de kan få konkurranse om Mkhitaryan, men er optimistiske på at de kan overtale spilleren til en overgang til Anfield-klubben. Manager Brendan Rodgers ser på Mkhitaryan, som også har blitt linket til Juventus og Borussia Dortmund, som et nøkkelelement i hans planer om å tilføre mer angrepsstyrke til laget. Mkhitaryan scoret 25 ligamål for Shakhtar Donetsk forrige sesong.