Willian positiv til Liverpool

Anzhi Makhachkalas midtbanespiller Willian har fortalt ESPN Brasil at han ønsker en overgang til en stor klubb som Liverpool velkommen, men nå lurer også Manchester United i kulissene.

Brasilianeren forventer å få flere tilbud de kommende dagene, og ifølge Daily Mail har nå også Manchester United forhørt seg om spilleren. Liverpool er fortsatt favoritter til å sikre seg 25-åringen, men kan nå altså få konkurranse både fra United og Tottenham.

- Hittil har det kun vært samtaler. Manchester City la inn et bud som ble avslått, men det er en god stund siden. Nå venter jeg på at nye bud skal komme fra flere klubber de kommende dagene, som Liverpool. Dersom Liverpool virkelig legger inn et bud, så er det helt klart en stor klubb. Jeg lever i håpet, men er veldig avslappet og venter på det beste, siteres Willian av ESPN.

- Jeg vet noen klubber har snakket med agenten min om penger, men han har ikke fortalt meg noe. Han har kun fortalt meg at han har hatt samtaler med noen klubber, og han fortalte meg heller ikke hvilke klubber det dreide seg om.

- Jeg tror det var engelske klubber. England er hva jeg foretrekker. Den engelske ligaen er en drøm for mange spillere, og jeg er ikke annerledes. Jeg liker Premier League veldig godt. Jeg liker engelsk fotball, og dersom jeg får en overgang dit vil det være bra for meg og mitt omdømme.