Willian velger Tottenham?

The Times skriver at Willian i morgen vil bestemme seg for om han skal skrive under for Tottenham eller Liverpool, etter et forsøk fra London-klubben på å kapre brasilianeren foran nesen på de røde.

Artikkelen er forfattet av Gary Jacob og Tony Barrett. Der står det å lese at Tottenham kan slette sin egen transferrekord ved å betale rundt £27M for den offensive midtbanespilleren. Liverpool har lagt inn et tilsvarende bud.

The Times skriver at Willian er ventet å ankomme England i dag. Brasilianeren har bedt om tid til å vurdere tilbudene fra de to klubbene.

Så sent som fredag hadde London-klubben nesten gitt opp kampen mot Liverpool om Willians underskrift, ifølge The Times, men saken skal ha tatt en annen retning i går.

Liverpool har på sin side vært forsiktige optimister med tanke på å sikre seg brasilianeren, men de har vært klar over at en spiller av hans kaliber kan ønske å spille europacup. The Times skriver at Anfield-klubben på ingen måte har kastet inn håndkledet ennå, og akter å ta opp kampen mot Spurs om spillerens gunst.