Wilson klar for Hearts

Danny Wilson har signert en permanent treårskontrakt med Hearts. Spilleren forlater Liverpool vederlagsfritt når hans avtale på Anfield utløper i sommer.

Danny Wilson ble hentet fra Glasgow Rangers for £2M sommeren 2010, men midtstopperen klarte aldri å tilrive seg fast plass i Liverpool. 21-åringen fikk kun åtte kamper fra start og én som innbytter i tiden i klubben.  Siste halvdel av 2012/13-sesongen var han utlånt til Hearts hvor han spilte 15 kamper. Han har også hatt låneopphold i Blackpool og Bristol City.

Wilsons kontrakt med Liverpool utløper i sommer, og det har lenge vært klart at spilleren ikke ville få tilbud om en forlenget avtale. Skotten går nå vederlagsfritt til Hearts hvor han har signert en treårskontrakt.

- Jeg er glad for at fremtiden min er avklart. Jeg brukte ikke lang tid på å forplikte meg til Hearts straks klubben gjorde det kjent at de var ivrige etter å beholde meg. Jeg ønsker bare å spille fotball.  Jeg mener bestemt at det vil gagne karrieren min å bli værende på Tynecastle, uttaler Danny Wilson til Hearts’ offisielle nettside.

- Jeg trivdes virkelig i min låneperiode her, og jeg er meget fornøyd med at overgangen har blitt permanent. Dette er en stor klubb med flotte supportere. Jeg ser frem til å bringe mer suksess til Hearts. Jeg tror klubben har en lys fremtid med mange gode, unge spillere. Jeg er opprømt over å være en del av det.

Danny Wilson var Hearts' første sommersignering.
- Jeg er glad for at Danny har bestemt seg for å signere permanent med klubben. Han har stor erfaring selv om han bare er 21 år gammel. Han har allerede vist hvor talentfull han er under låneoppholdet her, uttaler manager Gary Locke.

- Jeg vil takke Liverpool for å gi ham tiltalelse til å komme hit ved første anledning, og til Danny for å vise tillit til klubben og velge oss når det fantes interesse fra andre steder.

- Dette er type spiller jeg ønsker å hente til klubben. Jeg mener bestemt at dersom han fortsetter å spille slik han kan, vil han i løpet av kort tid bli tatt ut i Skottlands landslagstropp igjen.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken