Wilson lånes til Hearts ut sesongen

Hearts bekrefter på sine offisielle nettsider at de låner Liverpool-forsvarer Danny Wilson ut sesongen.

Danny Wilson setter kursen hjem til Skottland og skal spille på lån for Heart of Midlothian FC i skotsk Premier League resten av sesongen. Det melder den skotske klubben på sine offisielle nettsider.

Wilson går rett inn i Hearts-troppen til bortekampen mot Celtic i morgen.

Midtstopperen ble hentet til Liverpool fra Rangers på en treårskontrakt i juli 2010. Han kom nylig tilbake til Anfield etter et mislykket låneopphold i Bristol City.

- Danny er en kvalitetsspiller, og en kar som vi vet mye om. Selv i en så ung alder bringer han mye rutine med seg, og vil ikke bare være en god tilvekst til vår tropp, men også ha god påvirkning på de unge spillerne vi har her, sier Hearts-manager John McGlynn om 21-åringen.

- Han har spilt regelmessig i sør, så formen hans vil ikke være noe problem. Forhåpentligvis går det ikke lang tid før vi ser ham i en Hearts-trøye, legger McGlynn til.

Wilson har ikke spilt førstelagsfotball for Liverpool denne sesongen, og står bokført med kun ni førstelagskamper på de to og et halvt årene han har tilbrakt i Anfield-klubben. Kontrakten hans med de røde vil nå løpe ut samtidig som han avslutter låneoppholdet i Hearts.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.