Wolves U21 – Liverpool U21 1-2

Ulvene tok en tidlig ledelse på en tung og fuktig bane i Midlands, men Liverpool snudde kampen gjennom straffespark ved Conor Coady og et seiersmål av Jack Dunn (18) i hans første start for reservelaget.

Liverpool: Gulacsi; McLaughlin, Sama, Jones, Roddan; Coady, Teixeira, Nacho (Baio 90); Ibe, Morgan, Dunn. Reserver: Fulton, Maguire, Peterson, Bijev

Wolves: Flatt, Whittall, Tank, Ihiekwe, Cranston, Ismail, Price, Jakobsson, Parry (Moli 87) (Kellermann 76), Winnall, McAlinden. Reserver: Dutton, Iorfa, Keita.

Jordon Ibe satt på benken til førstelaget i lørdagens kamp mot Southampton, men 17-åringen er med fra start for Liverpool U21 mot Wolves. Det samme gjelder midtstopperen Lloyd Jones på samme alder. Ellers starter 18-åringene Ryan McLaughlin, Jack Dunn og Adam Morgan, 19-åringene Craig Roddan og Nacho og 20-åringene Stephen Sama, Conor Coady og Carlos Teixeira. Keeper Peter Gulacsi har rukket å bli 22 år. Det er første gang Dunn starter for Liverpool U21.

1.omgang

2.min: 1-0 PARRY - Hjemmelaget tar en tidlig ledelse da Parry får lov til å rettvende seg ved kanten av straffefeltet og sende ballen lavt inn i motsatt hjørne. Billig scoring.

9.min:
Ryan McLaughlin halter etter en sen takling av Winnall. Wolves-spilleren er heldig som slipper kort.

11.min: Coady prøver å klarere med et hælspark, men sender i steden ballen til målscorer Parry som skyter et par meter over.

17.min: Liverpool truer for første gang da en fint fremspill fra Nacho nesten finner Dunn på løp, men keeper når ballen noen centimetere før scouseren.

28.min: Wolves kontrer og spissen McAlinden skyter i steget ved hjørnet av 16-meteren, presset av Sama, men ballen går en meter over målet til Gulacsi.

dømmer straffe til Liverpool etter et herlig raid av høyreback Ryan McLaughlin ender med at nordiren blir sendt i bakken.

31.min: 1-1 COADY - Conor Coady er som vanlig sikker fra straffemerket.

36.min:
Et langt angrep, hvor Liverpool hadde ballen i mange trekk, ender med hva som blir en blanding av skudd og innlegg fra Jordon Ibe en meter utenfor bortre stolpe.

38.min: Joao Teixeira prøver seg fra 20 meter, men får ikke ordenlig klem på skuddet som går et par meter utenfor.

42.min: Jack Dunn skyter knallhardt fra kanten av straffefeltet, men forsvaret til Wolves får klarert returen fra keeper.

Et aggressivt og innsatsfylt hjemmelaget fikk et heller vaklende helrødt forsvar på hæla det første kvarteret. Gradvis har imidlertid elevene til Alex Inglethorpe spilt seg inn i kampen og har hatt et stadig større ballinnhav. Joao Teixeira har vært en god ballfordeler på midtbanen, mens de unge vingene Jordon Ibe og Jack Dunn har begynt å true på flankene. Pluss også til Ryan McLaughlin som med en susende forsering skaffet straffesparket som ga en fortjent utligning ved Conor Coady.

2.omgang

47.min: Jack Price hos Wolves får gult kort etter en sen takling mot Coady.

50.min: Jack Dunn drar seg innover og avslutningen med venstre går via et forsvarsbein og til corner. I etterkant av hjørnesparket skyter Ibe hardt i nettveggen fra skrå vinkel.

54.min: Teixeira er sterk da han kommer seg til dødlinjen og legger 45 grader ut til Nacho. Spanjolen skyter i retning nettmaskene, men ballen går i lagkamerat Adam Morgan rett utenfor streken. Kjempesjanse.

68.min: Liverpool har ballen mye, men sliter med å komme seg til sjanser. Mer i håp enn tro slenger Adam Morgan et skudd høyt over fra 20 meter.

69.min: Dunn får tatt sikte fra like innenfor straffefeltet, men keeper gjør en utmerket redning.

70.min: 1-2 DUNN - Nacho spiller fram til Jack Dunn, som fra 16 meter sender ballen sikkert forbi keeper.

74.min:
Perry hos Wolves kommer i dommerens bok.

76.min: Kellermann inn for Parry hos vertene.

87.min: Price ut for Wolves, Moli med fortid på akademiet i LFC inn.

89.min: Glimrende angrep da Nacho slår til Morgan, som spiller Jordon Ibe nydelig igjennom. Vingens pasning er imidlertid akkurat litt for lang for Jack Dunn.

90.min: Defensivt bytte da Nacho går ut og Baio kommer inn for Liverpool.

90+1.min: Teixeira banker til fra 20 meter, men gode Flatt i målet til Wolves slår til corner.

90+2.min: Teixeira får gult for å ha sparket bort ballen.

90+3.min: Wolves kommer fri på sin venstrekant, men Gulacsi rydder opp med en god klarering på innlegget.

90+4.min: Baio sistemann i boka for en sen takling.

Jack Dunn ble matchvinner i sin første kamp fra start for Liverpool U21, da han avsluttet pent fra et gjennomspill av Nacho midtveis i 2.omgang.De røde hadde dominert de første 25 minuttene etter pause og ledermålet var vel fortjent. Etter en svak start fikk man mer fart og presisjon på pasningsspillet og man kunne kontrollere ut til tre sterke bortepoeng. Dunn vil få overskriftene og scouseren har raskt tatt nivået på U21, men Joao Teixeira var bokstavelig talt sentralt med sitt blikk og pasningsspill. Pluss også til Nacho som la opp til seiersmålet og arbeidet seg inn i kampen. Jordon Ibe var en annen som viste tendenser ute på kanten og bekreftet at Liverpool har mye ungt offensivt talent på gang.