Yesil snart tilbake

Samed Yesil kan være tilbake om et par uker etter sin skade. Harry Wilson scoret i EM-kamp for Wales U17. Joao Carlos Teixeira med innhopp for Brentford. Legender skal trene på akademiet.

Ifølge LFC TV har Samed Yesil begynt med vanlig trening igjen etter sin korsbåndskade, og det kan være en mulighet for at tyskeren er spilleklar til neste kamp for Liverpool U21 om to uker.

Harry Wilson scoret et mål for Wales U17 da det ble utrolige 5-5 i en kvalifiseringskamp til EM mot Ungarn. De øvrige lagene i kvalifiseringsgruppen er vertslandet Slovenia og Skottland.

Utlånte Joao Carlos Teixeira kom inn etter 69 minutter, da hans Brentford spilte hjemme mot det suverene lederlaget i League 1 Leyton Orient. Da stod det 1-0 til Orient, som til slutt tok sin åttende strake ligaseier med 2-0.

Ifølge Alex Inglethorpe, trener for Liverpool U21, vil legendene Steve McManaman, Robbie Fowler og Rob Jones fremover være involvert på Liverpools akademi i Kirkby med leksjoner og å instruere under treningsøkter.