- Aggers erfaring kan bli viktig for oss

Brendan Rodgers sier Daniel Agger er et viktig medlem av spillertroppen. Ikke noe som antyder salg av midtstopperen. Agger har bare vært uheldig med skader.

Daniel Agger møtte sin tidligere klubb og fikk en god mottagelse av hjemmefansen. Spørsmålet er om Brendan Rodgers kommer til å beholde dansken.

- Jeg har ikke hørt noe som antyder noe annet. Daniel er en av mange fremragende spillere vi har i backrekken. Han har vært uheldig i den tiden jeg har vært i klubben. Det store problemet for Dan har vært hans tilgjengelighet, uttalte Rodgers etter 1-2 mot Brøndby.

- Han har vært ute med skader i en rekke kamper, og noen av dem har vært uheldig. Han er en fremragende spiller, en landslagskaptein. Han har hatt en meget god karriere i Liverpool.

- Han er i en god alder, 29 år. Hans erfaring kan bli bra for oss denne sesongen. Han signerte en ny kontrakt forrige sesong. Han har bare vært uheldig med skader.

- Dere så i første omgang i kveld at han er en fremragende spiller, en meget god fotballspiller og et viktig medlem av troppen. 

Daniel Agger kastet sin spillertrøye opp på tribunen etter 1.omgang.