- Aggressivt press hjalp oss til tre poeng

Jordan Henderson forklarer Liverpools storseier over Arsenal med at de røde lykkes med sitt aggressive press på ballfører.

- Vi spilte med mye energi, og vant ballen tilbake hurtig. Vi viste stor appetitt i denne kampen, sier Henderson til Liverpoolfc.com.

- Vi startet kampen veldig bra. Vi fikk en pangstart med målene, og ønsket bare å gjøre enda flere. Vi presset ballfører veldig bra, og jeg tror alle er fornøyd med prestasjonen, legger midtbanespilleren til.

- En viktig ingrediens i vårt spill er høy intensitet. Alt handler om å vinne ballen raskt tilbake når vi taper den. Jeg følte vi klarte det bra i denne kampen, spesielt i første omgang. Vi vant den tilbake, og et par av våre mål kom som en direkte følge av det. Det er noe vi er fornøyde med.

Raheem Sterling noterte seg for to mål i 5-1 seieren, og Henderson er imponert over 19-åringens utvikling.

- Han er en stor spiller. Defensivt jobber han veldig hardt for laget, og han er fantastisk når han går fremover. Det å score mål er viktig for alle angrepsspillere, og han begynner å legge det til sitt spill, noe som er strålende.

- Jeg tror han har alle muligheter til å få bli med til VM i sommer. Han er fortsatt en ung gutt, men samtidig er han moden nok, det ser du av hans prestasjoner. Han har vært en av våre beste spillere denne sesongen i mine øyne.

- Måten han har spilt på de siste ukene har vært helt utrolig. Jeg er sikker på at England-manageren holder ham under oppsikt.