- Alle har bidratt

Brendan Rodgers er fornøyd med hvordan scoringene har blitt fordelt denne sesongen. Suarez og Sturridge leder an, men flere har tatt ansvar.

Liverpool har scoret 96 ligamål denne sesongen og opparbeidet seg en fem poengs ledelse på ligatoer Chelsea før lagenes møte på Anfield førstkommende søndag.

Brendan Rodgers’ mannskap nærmer seg 100 scorede mål, og den milepælen har bare blitt nådd én gang tidligere i klubbens historie. Tilbake i gamle 2.divisjon i 1895/96.

Luis Suarez ble den første Liverpool-spilleren siden Ian Rush i 1986/87 til 30 ligamål på én sesong. Spisspartner Daniel Sturridge har nettet 20. Steven Gerrard har 13 ligamål, og det er hans beste notering i toppdivisjonen siden 2008/09. Raheem Sterling har ni nettkjenninger, mens ingen Premier League-forsvarere har scoret flere enn Martin Skrtel. Slovaken har scoret syv mål.

- Det er det fine med våre 96 ligamål, det handler om mer enn én spiller, uttaler Brendan Rodgers til Liverpool Echo.

- Luis er et fantastisk talent. Han er verdensklasse og har hatt en flott sesong.

- Daniel Sturridge har et stort potensial. Jeg tror han kommer til å blomstre skikkelig her de neste årene.

- Men det som har vært positivt, er trusselen vi har vist fra ulike områder gjennom hele sesongen. Andre spillere har forbedret seg.

- Når dere ser på laget, har vi spillere over hele banen som tar ansvar. Det betyr at vi kan skape mange problemer for andre lag.

- Alle har bidratt, og det har vært viktig for fremgangen vi har hatt.