- Alle politibetjentene bør avgi forklaring

Statsminister David Cameron uttaler at alle politibetjentene som var i tjeneste på Hillsborough 15.april 1989 bør avgi forklaring til det nye likskuet som starter i Warrington på mandag.

Parlamentsmedlem Derek Twigg mener det er en skandale at noen politibetjenter nekter å samarbeide med den nye etterforskningen, og ber statsministeren om å gripe inn.
- 25-årsdagen for Hillsborough-tragedien er mindre enn tre uker unna og det nye likskuet skal snart starte. Er du enig at det er en skandale at noen politibetjenter som var i tjeneste dagen tragedien inntraff, nekter å samarbeide med den nye etterforskningen? Hva vil du gjøre for å for å forhindre at det skjer igjen?

Statsminister David Cameron ga følgende svar.
- Det er viktig. Som dere vet etterforsker IPCC (Independent Polive Complaints Commision) alle klager. I tillegg kan familiene også komme med klager til etterforskningskommisjonen. Innenriksministeren har skrevet til alle politistyrker og bedt dem sørge for at de gjør tilgjengelig alle opplysninger om Hillsborough, og etter mitt syn skal det også inkludere at politibetjenter samarbeider i etterforskningen, uttaler David Cameron.