- Angrepsspillet vant oss kampen

Brendan Rodgers viste utmerket angrepsspill og viljestyrke mot Swansea. Liverpools manageren berømmer også lagets viljestyrke etter at waliserne kom tilbake fra 0-2 og 2-3.

- Det var en viktig seier for oss. Vi var ikke på vårt beste i dag, men i angrep var vi meget sterke, og det ble til slutt avgjørende. uttalte Brendan Rodgers etter kampslutt.

- Det var en herlig seier for oss. Swansea spilte meget, meget bra. Spesielt at de klarte å komme tilbake etter å ha ligget under 0-2. Det var et utmerket resultat for oss. Kampen viste oss hvilken viljestyrke som finnes i laget. Vi skal analysere hvor vi kan bli bedre. Som et lag defensivt kan vi bli 100 prosent bedre.

- Men bortsett fra det må vi gi honnør til Swansea. De viste kvalitet til tider. Vi viste våre styrker. Vi er et stort lag offensivt, og vi scoret noen utmerkede mål i dag. Vi var meget gode på det området i kampen. I angrep var vi meget sterke.

- Det var meget bra å score fire mål. Vi forsvarte oss ikke bra nok. Men vi er meget fornøyd med å komme ut med tre poeng. Det var en god seier mot et godt lag.

- Vi er sannsynligvis bortskjemte her på Anfield. Folk tenker at vi normalt leder med tre eller fire mål til pause og så er kampen over. Da kan alle lene seg komfortabelt tilbake og nyte kampen. I dag måtte vi kjempe.

- Jeg synes vi ble bedre da Joe Allen kom inn. Jeg synes Joe var fremragende. Jeg følte at vi hadde behov for å holde på ballen og presse bedre. I de store kampene har vi vært på vårt beste. De har brakt det beste ut av oss – Tottenham, Arsenal og Everton.

- Dette var kanskje en av kampene det var litt press. Alle vant i går, selv om du forsøker å ta bort presset, så er det kanskje en følelse mentalt at du vet at du må vinne.

- Vi slapp inn billige mål. Det handler ikke så mye om struktur. Det er bare feil eller avgjørelser som koster oss dyrt. Det er ingen tvil om at vi kommer til å fortsette å jobbe med dette.

- Balansen på treningene er meget lik når det gjelder pressing, vår defensive mentalitet og vårt offensive spill.

- Høydepunktet i dag var kanskje at vi var aggressive fremover på banen. Vi scoret fire, men kunne kanskje hatt flere.

Brendan Rodgers synes Swansea fikk et billig straffespark.
- Straffen var meget, meget billig. Jeg er ikke sikker på hva han så. Bony går opp med Skrtel, og de bare berører hverandre. Det var på ingen måte et straffespark. Det gjorde at de kom tilbake i kampen.

Kilder: Skysports.com, Liverpoolfc.com