- Angrer ingenting

Aly Cissokho angrer ikke på at han takket ja til låneoppholdet i Liverpool.

I et intervju med L'Equipe blir Cissokho spurt om han angrer på at han takket ja til å spille for Liverpool på lån, ettersom han ikke er fast på laget.

- Nei, jeg angrer absolutt ikke på det, lyder det kontante svaret.

- Du kan si at Liverpool i mindre grad er en feriedestinasjon enn Valencia, men jeg kom hit for å jobbe. Og Liverpool er en legendarisk og historisk klubb.

- På kampdager lever og ånder denne byen for fotballen i mye større grad enn noe annet sted jeg har spilt fotball.

- Du føler at fotballen har en plass i alle hjem her. Stadion er alltid full. Sangene, atmosfæren er enorm. Dette er Champions League hver eneste helg.

- Jeg hadde allerede spilt på Anfield med Lyon, men dette er noe helt annet. Det å bære den røde trøya når «You'll Never Walk Alone» synges er å oppleve noe ekstraordinært! Sangen er verdenskjent.

- Allerede som guttunge gjorde den inntrykk på meg. Jeg så kampene, og syntes sangen var vakker. Men jeg forestilte meg aldri at jeg skulle spille her en dag.

- Første gang jeg opplevde dette vakte det sterke følelser. Jeg tenkte på alle disse årene da jeg var yngre, timene jeg la ned på trening fordi jeg trodde på drømmene mine. Jeg skjønner hvor heldig jeg er som er her.

- Målet nå er å kvalifisere seg for Champions Leauge. Vi føler noe er i ferd med å skje. Mot Fulham vant vi i siste minutt, takket være et straffespark. Dette kan være hellet til et mesterlag.