- Balotelli kan bli fansens favoritt

John Aldridge mener at Mario Balotelli har alle muligheter til å bli en favorittspiller blant Liverpools supportere. Det er opp til Balotelli selv å vise hva han kan på banen.

- Mitt ønske om å hente en toppspiss gikk i oppfyllelse, men jeg må innrømme at jeg ikke trodde det skulle bli Balotelli som skrev under, skriver John Aldridge i sin spalte i Liverpool Echo.

-  Det er definitivt en signering alle snakker om, og som deler supporterne i to leire. Jeg har møtt noen som synes det er en fantastisk signering og noen som synes det er en katastrofe.

- Jeg synes det er topp, så lenge han kan ta utfordringen. Han kan bli en skikkelig favorittspiller i Liverpool, men det er opp til ham selv. Manageren, fansen og lagkameratene kan alle få en rolle i å løfte ham frem. Men til syvende og sist er det opp til Balotelli selv hva han vil gjøre. Slik er det bestandig.

- Vi betalte £16M for Italias nummer 9. Fabio Borini, en langt mindre meritert spiller, ryktes å gå for cirka £14M. Spillere som Shane Long og Ross McCormack, halvbra angripere, har skiftet klubber for tilsvarende beløp som Liverpool betalte for Balotelli. Det er galskap!

- For to eller tre år siden kunne ikke Liverpool ha lokket til seg en spiller av denne størrelsen. Det var en uoppnåelig drøm. Han var over deres nivå.

- Om han når opp til sitt potensial,  scorer mål og skaper sjanser, kan vi snakke om en av tidenes forretninger. Og du vet at fansen kommer til å elske ham om han presterer for laget. Han har en sterk personlighet, og det finnes ikke så mange slike.

- Han kommer til å skape overskrifter, det er jeg sikker på. Han er en enkel målskive på den måten for pressen. Men jeg garantere at om han anstrenger seg, lytter til Brendan Rodgers og virkelig satser, så vil han få overskrifter av helt riktige årsaker.