- Beste seieren for sesongen

Etter det harde kampprogrammet synes Brendan Rodgers at 2-0 mot Hull var den beste seieren for sesongen. Glad for at laget holdt buret rent. Berømmer Coutinho og målscorer Suarez. Sistnevnte spilte med skade.

Daniel Agger headet Liverpool i ledelsen i det 36.minutt. Luis Suarez fastsatte sluttresultatet til 2-0 da han skrudde et frispark i mål like etter pause. Seieren tok Liverpool opp på 4.plass.

- Jeg sa til spillerne etterpå at jeg synes det var vår beste seier for sesongen, uttalte Brendan Rodgers etter kampen ifølge Liverpoolfc.com.

- I mange kamper har vi fremvist stor energi, scoret mål og prestert bra, men også vunnet.

- Etter de kampene vi har hatt, benyttet vi flere av de samme spillerne mot et lag som vant 6-0 i forrige Premier League-kamp, og vi visste det ville bli tøft .

- Vi var kanskje ikke på vårt beste, men vi scoret to mål, hadde flere muligheter og begrenset faktisk Hull til null skudd på mål.

- Jeg er meget, meget fornøyd med dagen fordi det var en stor seier for oss.

Liverpool holdt buret rent for sjette gang denne sesongen.
- Det er viktig, men det er ikke bra å ha 15 kamper uten baklengsmål dersom du ikke kan score. Det handler om å få balanse i laget.

- Du ønsker selvsagt ikke å slippe inn billige mål, og heldigvis gjorde vi ikke det. Vi jobbet utrettelig i dag for å forhindre dem i å score. De hadde ingen skudd på mål

- Å holde buret rent er viktig, men det viktigste er seieren og målene. Vi fikk det i dag.

Luis Suarez scoret sitt 20. mål for sesongen. Rodgers kunne avsløre at spilte med smerter.

- I dag handlet det mye om laget. Luis vil selvsagt få mye berøm fordi han er en spiller i verdensklasse.

- Ni av ti spillere hadde ikke spilt i dag. Han fikk seg en skikkelig smell foran på foten i Chelsea-kampen. Jeg vet utifra å ha vært manager og jobbet med spillere at de fleste ikke hadde spilt med det han hadde i dag.

- Han hadde bandasje på og var utpå der for laget igjen. Det er derfor han får målene han scorer, fordi han er så bestemt.

- Men det handlet mye om laginnsatsen i dag. Det var en flott heading fra Daniel Agger etter corner, og det satte oss på sporet.

Philippe Coutinho kunne ha økt ledelsen ytterligere da han driblet seg forbi Hulls forsvar, men keeper Allan McGregor reddet avslutningen.

- Han har spilt alle kampene. Den lille karens krefter er utrolige. Jeg tror alle hadde ønsket at det skuddet hadde gått inn.

- Hans avslutninger og aggressivitet, og han har vært meget positiv. Han viste opp flotte ferdigheter på slutten og kunne kronet det med et mål. Han må bare lære hvordan han skal sette ballen i mål.