- Borini har vært viktig for oss

Sunderland-manager Gus Poyet skryter av Fabio Borini etter italienerens sesong på nordøstkysten, men han vet ikke hva som skjer videre.

– Fabio har vært en nøkkelspiller for oss, sier Poyet, ifølge Sunderlands nettside.

Borini ble sendt på utlån til Sunderland i slutten av sommervinduet i fjor, og han har hatt et svært vellykket opphold på Stadium of Light. Spissen har blant annet nettet ti ganger, scoret i ligacupfinalen og senket erkerival Newcastle foran egne supportere.

– Han har vært enestående. Han er en herlig og profesjonell person, skryter Poyet.

Sunderland holdt seg over nedrykksstreken og blir værende i Premier League etter en fantastisk ligainnspurt, og Borini var sentral i overlevelsen.

Les også: Borini håper på spilletid i Liverpool

Utlånsavtalen er imidlertid over nå som Premier League er ferdigspilt. Poyet vet ikke hvor Borini spiller neste sesong, men innrømmer at det er en spiller han gjerne ville hatt videre.

– Jeg er ikke helt sikker på hva som kommer til å skje, men han er helt klart en spiller enhver manager vil ha i troppen, sier han.

Borini kom til Liverpool for to år siden, men slet med skader i sin første sesong på Anfield. Han scoret to mål på 20 opptredener før han ble sendt til lån til Sunderland.

I dag er italieneren tilbake i Liverpool, og han er med troppen som skal spille treningskamp mot Shamrock Rovers i Dublin klokka 18.30 senere i dag.