- Bra lagånd og samhold i gruppen

Liverpools spillergruppe tilbrakte tid sammen utenfor fotballen tidligere denne uken. Aktivitetene var viktige for å skape sosiale bånd mellom spillerne i troppen.

Mere Golf Resort & Spa i Knutsford var destinasjon for spillerne tidligere i uken. Steven Gerrard, Luis Suarez og Martin Skrtel måtte betale for gildet.

- Vi hadde en turnering for fem eller seks uker siden på treningsfeltet. Vi hadde fire lag, forklarer Rodgers til Liverpool Echo.

- De tre tapende kapteinene – Steven, Luis og Martin – måtte organisere og betale for en utflukt.

- Noen spillere spilte golf, noen spilte tennis og andre slappet av på spa. Deretter kom alle sammen for grilling. Det var en herlig dag for å skape sosiale bånd.

- Det er en tydelig lagånd. Samholdet i gruppen er meget sterkt. Hvis du ønsker å gå et sted raskt, så dra alene. Hvis du ønsker å gå lengre, så gå sammen. Det er hva målet vårt alltid har vært.

- Jeg fortalte spillerne på min første dag her at ingen enkeltspillere er større enn klubben. Jeg vil kjempe hver dag av mitt liv for å besytte det. Vi er et lag, og det har gjort at vi har vist fremgang så raskt.

Liverpool er med og kjemper om ligatittelen denne sesongen.
- Jeg har snakket med en rekke supportere denne uken. Det er flott å høre at de er spente. Vi har gitt dem håp denne sesongen grunnet vårt arbeid. Vi jobber og kjemper for millioner av supportere i UK og verden over.

- Det var interessant å lese Kenny Dalglish sine kommentarer denne uken om hvor fantastisk det er å se på laget og hvordan det ligner det gamle Liverpool. Vi har tro på at de beste lagene kommer i gang hurtig og avslutter sterkt. Det vil bestandig være vårt mantra – å starte kampene aggressivt og ha intensjoner.

- City har hatt suksess. De vet hvordan det lukter, men vi skal tenke på oss selv. Vi ønsker å vinne hver kamp på Anfield.

Brendan Rodgers er klar på at playoff-finalen i 2011, da hans Swansea slo Reading, for alltid vil være hans største enkeltkamp i livet.

- Uansett hva jeg kommer til å vinne i fremtiden, vil playoff-finalen alltid være den største kampen i mitt liv.

- Den forandrer liv. Det er en kamp med press. Den er verdt £90M. Den kan sørge for at klubber lever i en mannsalder eller du kan se klubber tape og forsvinne. Det kan også skje med managere og spillere.