- Brendan har hjulpet meg mye

Han mener selv at han er blitt en bedre spiller etter denne sesongen, men Jordan Henderson sier lagets manager står bak utviklingen.

– Jeg tror jeg har blitt bedre fra sesongstarten til nå. Jeg føler jeg har blitt en bedre spiller på mange områder. Jeg har fortsatt en lang vei å gå, utvilsomt, men jeg føler jeg utvikler meg. Jeg nyter å spille fotball for tiden, sier Henderson.

Og Brendan Rodgers er mye av grunnen, ifølge midtbanespilleren. Det gjelder samtidig utviklingen av hele laget, og 23-åringen tror spillerne ønsker takke nordiren for det han har gjort.

– Manageren har hjulpet meg med mange ting, og forhåpentligvis klarer jeg å jobbe enda hardere for å bli bedre. Han har vært utrolig for meg personlig, og jeg er sikker på at det også gjelder alle de andre på laget, sier han.

– Tingene han gjør for spillerne på og utenfor banen, er fantastisk, og han har et herlig forhold med oss. Det er bare en sånn type person han er. Han er en strålende manager, og jeg er sikker på at alle ønsker å takke ham for denne sesongen.

Fra å være et lag på 7. plass og 28 poeng unna toppen i fjor, ble man så seiersvante denne sesongen at det for mange ble en liten nedtur å ikke vinne Premier League-pokalen. Henderson mener imidlertid at det er god grunn til å være fornøyde når man ser tilbake på sesongen.

– Jeg tror alle sammen kan holde hodene hevet og være stolte av det vi har gjort, fastslår den VM-uttatte engelskmannen.

– Selvfølgelig var det litt skuffelse å spore fordi vi følte at vi hadde en sjanse til å vinne tittelen. Men vi må bare være glade for hva vi har oppnådd denne sesongen.