- Carroll passet ikke inn

Jamie Carragher mener det var feil å hente Andy Carroll for £35M. Spissen passet ikke inn i klubben og slet med å finne seg til rette på treningene.

- Avgjørelsen om å la ham gå var til det beste for alle, skriver Jamie Carragher i Daily Mail.

- Jeg synes han var en fin fyr. Oppholdet hans i klubben var ikke uten høydepunkter. Han gjorde hva alle Liverpools nummer 9 burde gjøre: Han scoret to vinnermål mot Everton, inkludert ett på Wembley i FA-cupsemifinalen i 2012.

- Jeg ønsket at vi skulle signere ham, spesielt etter at han terroriserte vårt forsvar en dag på St. James’ Park. Hvis vi hadde fått ham for £12M til £15M, ville det har vært en god forretning. Følelsen i klubben på den tiden var at han kanskje kunne modnes til vår Didier Drogba.

- Uheldigvis var Liverpools avgjørelse om å betale £35M en stor feil. Det gjorde ikke Andy noe godt. Han begynte bra med to mål mot Manchester City i sin første kamp fra start. Men raskt ble det tydelig at han ikke passet inn i klubben.

- På trening klaget han over at ballen ikke ble slått inn i feltet, og da mener jeg ikke fra kanten. Han ønsket at ballen skulle komme til ham for eksempel fra midtstreken, men i Liverpool ville aldri det skje.

- Det var også andre ting. Han synes intensiteten var stor, slik at det var vanskelig å spille tre kamper på en uke. Før han skulle forberede seg til kamp på lørdager tilbrakte han tid sammen med venner, slik vi andre gjorde da vi var yngre, men i Liverpool er treningene og de profesjonelle kravene nådeløse.

- Han fullførte svært sjelden en hel uke på treningsfeltet på Melwood. Hvis du ikke har kondisjonen i orden, så er du utsatt for skader, og Andy hadde sin del av dem.

- Dessuten manglet han tempo. Han passer inn i måten Sam Allardyce opererer og er West Hams oppspillspunkt, men i Liverpool ville det aldri vært tilfelle. Andy føler kanskje at Brendan tok avgjørelsen om å selge for raskt, men det var aldri det rette kjøpet.