- Cissokho drar etter sesongen

Spillerens agent opplyser at innlånte Aly Cissokho kommer til å forlate Liverpool etter sesongen.

Liverpool hentet Aly Cissokho på lån fra Valencia for hele inneværende sesong, og de røde sikret seg også opsjon på kjøp av venstrebacken. 26-åringen har imidlertid ikke slått til i Liverpool. Nå ser det ut til at partene ikke kommer til å fortsette samarbeidet etter sesongen.

- Cissokho kommer definitivt til å forlate Liverpool, bekrefter agent Fabrizio Ferrari til NapoliSoccer.net.

Cissokho kommer til å returnere til Valencia, men La Liga-klubben virker å være interessert i å få spilleren av lønningslista. Rafael Benítez' Napoli seiler opp som en mulig ny destinasjon. Ryktene om en overgang til Serie A har versert etter at spilleren ble sett på Napolis kamp mot Roma nylig.

- Han var nysgjerrig på å se en kamp i Italia, og jeg ga ham råd om å se kampen. Jeg synes det var en av de viktigste kampene i Serie A.

- I tillegg til at det er moro fra et fotballmessig ståsted, er det også moro fra sidelinjen. Han synes det var artig å se en kamp på Stadio San Paolo.

- Jeg tror ikke Napoli trenger en venstreback. De har allerede signert Ghoulam, og la oss ikke glemme at vi har Juan Camilo Zuniga i den rollen. Jeg tror ikke Napoli kommer til å selge colombianeren.