- De kan sin fotball

Arsene Wenger skryter av Liverpools supportere, og er klar over lagets offensive trussel. Vil ha Mikel Arteta og Jack Wilshere tilbake på lørdag.

I formiddag har Arsene Wenger holdt sin pressekonferanse. Han bekreftet der at Mikel Arteta kommer til å bli spilleklar til lørdag, og håper også ha tilbake Jack Wilshere som sto over 2-0 seieren mot Crystal Palace. Det har ikke kommet noen oppdatering på om Alex Oxlade-Chamberlain og Thomas Vermaelen definitivt blir klare, men Abou Diaby, Aaron Ramsey, Kim Källstrøm og Theo Walcott er ute.

 

- Liverpool er i en bedre posisjon enn sist vi møtte dem. De har momentum. Jeg synes Liverpool er sterke offensivt med Sturridge, Suarez, Coutinho, Sterling og Gerrard. Vi er nødt til å dominere kampen for å holde Suarez og Sturridge stille, og må ha ballbesittelse, sa Wenger på pressekonferansen.

 

- Lørdag er en god sjanse for oss til å vinne en stor kamp, fordi vi har en stor måned foran oss. Vi har hatt noen gode seire på Anfield. Jeg har mye respekt for supporterne der - de kan sin fotball.

 

Brendan Rodgers vil holde sin pressekonferanse på Melwood kl. 15.00 norsk tid.