- De skadede spillerne må jobbe knallhardt

Liverpool har seks førstelagsaktuelle spillere på skadelisten. Brendan Rodgers oppfordrer nå disse til å jobbe knallhardt med rehabiliteringen, for å komme tilbake så raskt som mulig.

Glen Johnson, Lucas Leiva, Jon Flanagan, Mamadou Sakho, Jose Enrique og Daniel Agger figurerer alle på skadelisten, men Flanagan kan være tilbake i spill allerede mot Bournemouth i helgen.

- Vi må jobbe hardt for å få noen av disse spillerne tilbake på banen, uttalte Brendan Rodgers under sin pressekonferanse på Melwood i dag.

- Vi snakket med de skadede spillerne i formiddag, hvor vi poengterte at vi nå går inn i en veldig viktig periode. De er veldig viktige med tanke på hva vi prøver å oppnå her. Jeg vil at de skal jobbe knallhardt nå, enda hardere enn de har gjort, for å komme tilbake så raskt som mulig. Troppen trenger dem.

- Responsen jeg fikk var flott. Vi er alle sammen om dette. Dessverre har vi vært veldig uheldige med skader på nøkkelspillere, og når har fått en nøkkelspiller til ute i form av Lucas.

- Men vi må klare oss med det vi har. Det er hva vi skal forsøke å gjøre. Dersom vi kan hente inn noen nye spillere er det flott, men dersom ikke må vi klare oss med de vi har.

- Vi har også hatt noen spillere som har vært syke denne uken, i tillegg til et par nye som har slitt med skader. Den siste er Glen Johnson. Glen har spilt med skade i lang tid, og har virkelig ofret seg for laget. Dessverre har en rekke skader preget hans spill. Jeg vet ikke hvor lenge han vil være ute. Vi må vurdere situasjonen, og se hvordan det går med ham. Han har slitt med en vond ankel i lang tid, og det har vært et par andre småskader også, som har gjort at han ikke har kunnet yte 100%. Jeg tror alle har sett i flere år den hurtigheten og flyten han tilfører vårt spill, og hvor god han har vært. Men deler av denne sesongen har han spilt med skader, og det har hemmet ham. Det har selvsagt vært vanskelig for ham. Men han har ofret seg for laget ved å trene og spille. Men nå kom vi til et punkt der vi måtte få orden på dette. Som sagt har vi ikke noe tidsskjema på dette. Vi må vurdere situasjonen fortløpende, og ta det derfra.

- Sett bort fra dette er situasjonen som den var. Vi har en eller to på vei tilbake. Unge Jon Flangan er tilbake i troppen, og har trent veldig godt. Men vi har fortsatt noen som er ute.