- Deilig følelse

Dejan Lovren scoret sitt første mål for Liverpool da han fem minutter på overtid headet inn seiersmålet mot Swansea og sikret de røde en plass i kvartfinalen i Capital One Cup.

- Det var en deilig følelse på slutten. Det var en lettelse ettersom vi fortjente seieren. Da jeg så på statistikken, hadde de fem skudd på mål og vi 20, slik at vi fortjente seieren fullt ut, sier Dejan Lovren til Liverpoolfc.com.

- Det var definitivt et stort resultat for spillerne.  Vi må fortsette slik. Vi kan ikke slappe av. Vi har kamper som vil bli vanskelige – mot Newcastle, Real Madrid og Chelsea. Vi vet hva vi kan forvente. Vi må spille vårt spill.

Brendan Rodgers foretok ni endringer i startoppstillingen fra oppgjøret mot Hull. Bare Javier Manquillo og Lovren var med også mot Swansea. Lazar Markovic, Fabio Borini og Rickie Lambert var blant spillerne som fikk tillit fra start.

- Det var første gang vi spilte slik, med en ny formasjon og mange nye spillere som ikke har spilt så mye. Vi viste kvalitet og hadde ballen mye. Det var en flott kamp for oss.

- Jeg synes vi viste det mot Hull. Jeg vet at vi ikke scoret da, men jeg synes vi spilte mye, mye bedre enn i de to tidligere kampene mot Real Madrid og QPR. Vi viste viljestyrke og vår stil. Jeg har troen nå. Jeg har troen foran de neste kampene.

Mario Balotelli nettet utligningen i det 86. minutt.

- Vi er glade for at Mario scoret. Vi var forberedt på ekstraomganger og spill i enda en halvtime, men seiersmålet kom i det 95. minutt, og det var en deilig seier.