- Den beste stemningen jeg har opplevd

Raheem Sterling var mektig imponert over Anfield-publikummet etter kampen mot Tottenham.

- Stemningen var fantastisk. Den beste jeg har opplevd. Det skal fansen ha honnør for, sier Sterling til Liverpool Echo.

- Det er første gang jeg har opplevd våre supportere på den måten. Jeg er blitt fortalt at de har vært slik på Champions League-kvelder, men det var stort å oppleve det, ikke bare på søndag, men også mot Sunderland i forrige uke.

- Manageren sa på forhånd at det er flott å ha støtten deres i ryggen. De er vår tolvte mann. Stemningen da vi kom til stadion og inne på selve stadion var virkelig god.

- Etter hva jeg har hørt fra karer som Jon Flanagan og Stevie, er stemningen i forbindelse med Champions League-kvelder noe det er verdt å drømme om. Som spillere vet vi hva det vil si å drømme. Vi jobber hardt for å få oppleve noe slikt, og forhåpentligvis kan den drømmen bli en realitet.

- Det føles som vi er i en god stim nå. Fansen tror virkelig på oss, og man føler et samhold mellom fans og spillere. Jeg håper det vil fortsette slik lenge.

Liverpools to neste hjemmekamper er mot tittelutfordrerne Manchester City og Chelsea.

- Det blir vanskelig når de to kommer hit, men vi tar det som det kommer. Vi tror vi kan vinne mot hvem som helst som kommer hit. Vi tar ett steg om gangen, og tar de utfordringene når de kommer.

- Om vi tillater oss selv å drømme? Definitivt. Vi har fått mer tro på oss selv etter som sesongen har gått, men vi kan ikke se for langt fram. Vi må ta en kamp om gangen. Men stemningen er veldig god på treningsfeltet foran de seks siste kampene.

- Det var skuffende å være på benken i de to forrige kampene, men jeg visste jeg måtte være klar i tilfelle jeg fikk starte igjen. Jeg er takknemlig for at manageren hadde tro på meg og satte meg innpå i en stor kamp, og jeg er glad for at laget vant.

- Det var en stor laginnsats, og jeg syntes guttene gjorde det veldig bra. Vi har jobbet veldig hardt på trening, og det var flott å ta de tre poengene.

- Jeg synes min arbeidsinnsats og min selvtillit er blitt bedre. Jeg jobber for laget, presser og forsøker virkelig å være på tå hev.

- Det er fint når manageren har tro på deg. Som ung spiller er det alt du kan håpe på. Jeg er bare takknemlig for at vi har en manager som dette i denne klubben.