- Denne kampen blir avgjørende

Manchester Citys stjernespiller Yaya Toure mener at utfallet av søndagens kamp på Anfield vil bli helt utslagsgivende for hvor ligatittelen havner denne sesongen.

- Det er ingen tvil om det. Denne kampen vil bli veldig viktig. Vi vet hvor vanskelig det vil bli mot lagene som kjemper for å unngå nedrykk, men det viktigste nå er å reise til Liverpool for å få et godt resultat, sier Toure til Daily Mail.

- Liverpool har vært utrolige denne sesongen. De har en fordel i og med at de bare har spilt en kamp i uken, så de er friske og raske. Med spillere av deres kaliber hjelper det å få trene hele uken, og bare behøve å forberede seg til en kamp. Det kommer til å bli en veldig tøff kamp mot dem helt til siste slutt.

- Defensivt har de vært gode, og på midtbanen er de veldig sterke. Steven Gerrard er fantastisk, og har masse rutine. Og Luis Suarez og Daniel Sturridge har vært utrolige. De scorer mål som maskiner. Det blir en vanskelig kamp for vårt forsvar, og vi vil betale dyrt for det dersom vi gjør en feil eller ikke konsentrerer oss 100%.

- Denne sesongen har Liverpool spilt som et lag. Brendan Rodgers er en dyktig manager, og alle er veldig godt fornøyd med ham. Selv min bror Kolo, som har fått lite spilletid, er veldig godt fornøyd med ham. Han holder alltid laget sitt 100% på tå hev, så det blir vanskelig.

- Vi må være på vakt for alle på deres lag. Gerrard kan score på straffespark og frispark, og Suarez er en farlig mann. Fotball handler om å vinne, om teknikk, om å være dyktigere og skarpere enn motstanderen. Vi spiller veldig bra for tiden, og har et fantastisk lag.