- Denne sesongen vil gi oss troen

Liverpool vil gi alt mot Newcastle i dag, men om det ikke skulle bli gull mener Brendan Rodgers at annulleringen mot Manchester City kan ha vært helt avgjørende og at laget uansett bare vil bli sterkere.

Hvis Liverpool i dag ikke tar igjen de to poengene, med den bedre målforskjellen, som Manchester City besitter før hjemmemøtene mot Newcastle og West Ham, hevder Brendan Rodgers at hans mannskap bare vil vokse på erfaringen. Fans i rivaliserende klubber har allerede begynt å synke om glippen til Steven Gerrard mot Chelsea som kan ha åpnet veien for City, men Rodgers avviser at det var det mest avgjørende øyeblikket i kampen om ligamesterskapet.

- Steven vil trolig ta det som et stort kompliment og det er hva han skal gjøre, sier Liverpools manager til Liverpool Echo om at det vil bli sunget om at han gled mot Chelsea. – Han var bare uheldig og det kunne ha skjedd med hvem som helst.

- Det vil være mer uheldig at avgjørelsen mot Manchester City, da jeg fikk en bot på £8000, kan være det som avgjør sesongen.

- Jeg er en kar som aldri snakker om dommere, men Raheem Sterling var helt klart onside og alene med keeper da det ble dømt offside. Jeg visste der og da at det kunne vise seg å bli viktig og det er den eneste gangen i mitt liv som jeg er blitt bøtelagt.

- Det kan være det som gjør at vi mister gullet, ikke det at Stevie gled.



 - Det viktige som vi kan hente fra denne sesongen er troen. Vi har prøvd å innprente i spillerne at måten vi arbeider på vil gi suksess, men det er vanskelig hvis du ikke har opplevd det.

- Vi vil gå til neste sesong med virkelig tro og som vil gjøre oss sterke. Det er klart at andre lag også vil bli bedre. Chelsea vil kjøpe en spiss, andre klubber vil handle og vi vil også styrke spillerstallen.

- Hvis du ser rundt om i Europa, er det vanligvis offensive og angripende lag som pleier å vinne titler. I Liverpool og i den flotte historien til klubben må vi tilbake til 1800-tallet sist vi scoret hundre eller flere mål.

- Mot Newcastle må vi fortsette som før, gjøre vår jobb og vinne kampen.

- Det kan bli interessant hvis vi får en god start og det er et tidspunkt hvor vi leder og de har uavgjort. Det kan bli en situasjon hvor det er et annet lag som kan vinne og du må sørge for at du ikke taper.

- Det er ukomfortabelt. Det kan bli nervøst, både for publikum og spillere.