- Desperate etter å beholde ham

Alle i Liverpool krysser fingrene for at Steven Gerrard forlenger, forteller Rickie Lambert og Jordan Henderson. Sistnevnte sier det er «utenkelig» å forestille seg Liverpool uten Gerrard.

– Det er klart at det er hans og klubbens avgjørelse, men jeg mener han bør bli værende i Liverpool for resten av livet sitt. Det er bare min mening. Han har mer enn nok å bidra med her, sier Lambert.

Liverpools kaptein slo tilbake mot Leicester etter mange kritiske røster den siste tiden. Han satte selv inn 2–1 i andre omgang, før han slo innlegget i forkant av 3–1. Lambert mener prestasjonen hans i den kampen beviser at nivået fortsatt ikke er et problem.

– Nyter å spille med ham

– I mine øyne er han fortsatt blant de beste spillerne. Selvfølgelig kommer han ikke til å spille hver eneste kamp, men mot Leicester viste han hva han er i stand til å gjøre, sier scouseren.

– Etter å ha sett ham i mange år, nyter jeg å spille sammen med ham nå, og jeg håper det fortsetter slik. Jeg tror jeg snakker for alle sammen i Liverpool når jeg sier at vi er desperate etter å beholde Stevie.

Henderson legger til at Gerrard som kaptein betyr veldig mye for spillergruppa på Melwood, og han trekker frem 34-åringens personlige egenskaper.

– Utenkelig

– Alle har veldig stor respekt for ham. Han er en strålende spiller, men han er også en strålende person. Spillerne kan spørre ham om hva som helst. Han vil alltid hjelpe til, og han setter spillerne først. Det er veldig viktig som en kaptein. Alle kommer veldig godt overens med ham. Dersom han drar, blir det et massivt tap for oss. Forhåpentligvis skjer ikke det, forteller han.

– Han er veldig jordnær og veldig ydmyk. Hver eneste spiller i stallen håper han blir værende i mange år fremover. Han er enorm for oss, og vi trenger ham her så lenge som mulig. Liverpool uten Steven Gerrard er utenkelig. Ingen ønsker å miste ham, og jeg er sikker på at klubben føler det på samme måte.