- Det er bra vi henger med i teten

Med 14 kamper igjen å spille befinner Liverpool seg fortsatt på 4.plass i Premier League. Nå venter en tøff hjemmekamp mot Arsenal på lørdag.

- Det er fortsatt mye igjen av sesongen, og vi har fortsatt mye arbeid som må gjøres. Men vi skal møte mange av rivalene våre på hjemmebane, slår Brendan Rodgers fast overfor Sky Sports.

- Vi har kun Manchester United vi skal møte på bortebane av de største rivalene. For oss handler det om å holde koken. Klarer vi å prestere som vi gjorde mot Everton nylig, vil det gi oss ytterligere tro på oss selv.

- Jeg føler dette laget fortsatt har langt igjen før det er på topp. Vi er fortsatt i en oppbyggingsfase her. Dersom vi klarer å komme inn blant de fire beste denne sesongen vil det være ett år foran vårt eget skjema. Men du klarer aldri å planlegge perfekt. Vi har hatt en fantastisk sesong frem til nå, og vi kan bare bli bedre til det vi gjør.

- Jeg har snakket om Champions League siden min første dag i klubben. Bare det at vi er med i diskusjonen denne sesongen er bra. Forrige sesong måtte vi hele tiden se oppover på tabellen. Vi var aldri med i teten. Når vi lyttet på radio på vei hjem fra bortekamper ble vi aldri nevnt i den sammenhengen. Så det er bra at vi nå blir nevnt i det minste. Vi får se hvor vi står når vi har 10 kamper igjen å spille.