- Det er fortsatt mange kamper igjen

Brendan Rodgers gjør et poeng av at det fortsatt gjenstår mange kamper denne sesongen, og ergo er det fortsatt mange poeng å spille om.

- Det er veldig vanskelig å spå utfallet av ligainnspurten, for det er fortatt mye igjen av sesongen, slår Rodgers fast til Liverpool Echo.

- Vi må gå til hver kamp som om den var vår siste. Arsenal har rekorden med 13 seire på rad da de vant tittelen i 2001/02, men hvorfor kan vi ikke vinne 14 på rad om vi må det?

- Vi hadde ikke vunnet på St Mary's eller White Hart Lane eller Old Trafford på lang tid, før denne sesongen. Dette er barrierer du må bryte. Det handler om å ha den troen som skal til for å gjøre det. Vi mangler helt klart ikke selvtillit for øyeblikket, det er sikkert.

Rodgers tror ikke at Liverpools manglende dybde i troppen vil bli noe problem i innspurten.

- Dybden i troppen blir kun satt på prøve om du får skader. Våre spillere er i en meget god forfatning. Bare se hvor sterke de virket i kampen mot Tottenham, etter at de spilte i midtuken før den kampen også. Vi eide ballen. Tottenham-seieren var kanskje den psykologisk beste seieren denne sesongen. Det var en kamp hvor vi hadde et enormt press på oss.

- Tottenham trengte de tre poengene selv, for å ha en sjanse til å bli blant topp fire, og de ønsket også å revansjere 5-0 tapet på White Hart Lane. Vi ønsket å forlenge vår seiersrekke, og det fantes ingen frykt i vår prestasjon, bare stoisk ro. Ingen var nervøse. Vi var komfortable med ballen. Prestasjonen viste at dette var et lag med selvtillit, men det er fortsatt mye igjen av sesongen.