- Det er opp til oss

Brendan Rodgers er fornøyd med situasjonen klubben har satt seg i, med skjebnen i egne hender foran kampen mot Basel på et fullsatt Anfield i morgen kveld.

Liverpool tar seg videre som gruppetoer fra gruppe B med seier over Basel i morgen kveld, mens den sveitsiske klubben bare trenger uavgjort for å sikre avansement.

 

- I morgen vil bli en stor kveld, og det er opp til oss å få jobben gjort. Det er en mulighet for spillerne til å kvalifisere seg, og skrive seg inn i historien, sa Brendan Rodgers på dagens pressekonferanse.
 

Steven Gerrard startet igjen på benken da Liverpool spilte 0-0 mot Sunderland på lørdag.

 

- Vi kan ikke være for avhengig av ham. Det handler om kollektivet, og om vi skal få resultatet i morgen kveld må hele laget fungere. Vi har ikke vært stabile denne sesongen, men sakte kan jeg se forandringer i laget. Konsentrasjon, fokus og kvalitet.

 

- Vi må holde roen, og spille en god teknisk kamp med full konsentrasjon og fokus. Dersom vi gjør det så tror jeg vi ha en god sjanse.

 

- Vi går inn mot denne kampen med en bedre tankegang enn da vi spilte mot dem i Basel. Vi har selvtillit og tro på at vi kan gjøre jobben. Mange spillere ønsker å gjøre det bra, og er sultne.