- Det er spennende tider

Raheem Sterling er i sitt livs form, og en 19-åring som har blitt både sterkere fysisk og mer allsidig de siste månedene trives som fisken i vannet på førstelaget til Liverpool.

- Jeg tror Steven bare fleiper med dere, han mener ikke det på alvor, gliser Raheem Sterling til LFC TV da han blir konfrontert med at Steven Gerrard nylig hevdet at han var den fysisk sterkeste spilleren hos de røde.

- Jeg prøver å kjempe og slåss, men jeg tror ikke det har noe med styrken å gjøre. Jeg er bare sulten og jeg ønsker ikke å miste ballen eller bli dyttet rundt. Det er mer med innstillingen å gjøre.

- Nå har jeg arbeidet med overkroppen og min generelle styrke, og det har gitt resultater. Jeg føler meg mye sterkere og skarpere.

- Når spillere som Steven forteller deg at de har tro på deg og at du skal gå ut på banen for å skape sjanser, da gir det deg et løft, fortsetter tenåringen som denne sesongen har blitt benyttet i flere posisjoner.

- Hver dag lærer jeg fra spillerne her, spillere som Philippe (Coutinho) og om rollen som en nr. 10.

- Jeg prøver å se på hvordan alle spiller og plukke opp små ting som kan hjelpe min fotball. Manageren hjelper meg også til å spille i forskjellige posisjoner, han lærer meg til å spille som en nr. 10 og at jeg skal forstå at jeg må ta færre berøringer med ballen og spille den hurtigere fra meg.

- Nå tar jeg kanskje to berøringer og prøver å komme bak forsvaret. Jeg ser virkelig fram til å fortsatt arbeide med ham og hele tiden lære. Det å lære fra en slik manager og de spillerne som vi har her, det gjør at det er spennende tider.

- Nå ønsker jeg å fortsette å få spilletid med Liverpool, gjøre det bra og forhåpentligvis bli enda mer involvert med scoringer og målgivende. Dette er gode tider, ikke bare for meg, men for hele klubben.