- Det finnes ingen magisk formel

Brendan Rodgers sier at han er overbevist om at hans lag bare vil bli bedre framover. Manageren antyder at Martin Skrtel kommer tilbake på laget mot West Ham.

- Dette dreier seg om konstant å arbeide på treningsfeltet, konkluderte Brendan Rodgers da han fikk spørsmål på dagens pressekonferanse om spillet under de to siste kampene mot Aston Villa og Ludogorets.

- Det finnes ingen magisk formel, du må bruke tid og ha tålmodighet med spillere. Forrige sesong var vi heller ikke så bra i september og det ble spurt om hvor vi skulle få målene fra, men alle vet hvordan det gikk i andre halvdel og jeg er overbevist om at vi nå også bare vil bli bedre.

- Det er klart at spesielt mot Aston Villa kom vi ikke opp mot det nivået vi ønsker i den siste tredjedelen av banen. Vi har imidlertid spillere som er i ferd med å etablere seg, og etter en utmerket kamp mot Tottenham hadde vi et uheldig landslagsopphold hvor vi fikk spillere tilbake skadet og vi har siden mistet noe av vår rytme.

Martin Skrtel er friskmeldt til lørdagens kamp mot West Ham, og Rodgers ga noen vage signaler som kunne oppfattes at han vil sette Dejan Lovren tilbake på venstresiden i midtforsvaret og at slovaken da kommer inn som hans partner.

- Dejan Lovren har spilt mest på venstresiden av midtforsvaret i sin karriere. Nå måtte vi gjøre en forandring som følge av skade, og selv om vi bare snakker om en forskjell på ti meter kan det utgjøre en stor forskjell.