- Det finnes ingen unnskyldninger

Raheem Sterling mener det ikke finnes noen unnskyldninger for at Liverpool tapte bortekampen mot West Ham, og fnyser av antydninger om at Champions League-kampen mot Ludogorets hadde tært på kreftene.

Liverpool ligger nå på nedre halvdel av Premier League-tabellen, etter å ha tapt to ligakamper på rad for første gang siden desember 2013.

- Vi kan ikke benytte det faktum at vi deltar i Champions League som en unnskyldning, for det er andre lag i Premier league som også deltar, og som vinner sine ligakamper, slår Sterling fast til Liverpool Echo.

- Kampene kommer tett nå, men det er hva vi ønsker oss. Vi ønsker å kjempe i toppen av Premier League og være med i Champions League.

- Dette innebærer at etter andre dag med restitusjonstrening etter kamp går vi nå rett til en ny kamp. Det er slik det kommer til å være denne sesongen, og det må vi bare bli vant med.

- Vi har spillere som Daniel Sturridge og Joe Allen ute med skader, men vi bør vinne kamper med de spillerne vi har til rådighet. Vi må finne tilbake til våre grunnprinsipper, og begynne å vinne kamper igjen.

Etter tre tap på de fem første ligakampene er Liverpool nede på 11.plass på tabellen, men de er likevel bare tre poeng bak Arsenal på fjerdeplass.

- Vi begynte kampen mot West Ham svakt, og var uoppmerksomme. De slo gode innlegg inn i feltet, og vi klarte ikke å håndtere dem. Ved begge anledningene scoret de. Når vi ble liggende under så tidlig, ble det vanskelig for oss. Men vi klarte å få et reduseringsmål, og jeg syntes på det tidspunkt at vi hadde en god mulighet til både å utligne og vinne kampen. Men så slapp vi inn et billig tredje mål, som avgjorde kampen. Vi forsvarte oss ikke særlig bra. Så enkelt er det.

- Vi er skuffet, men vi skal komme oss tilbake til treningsfeltet, og så gjøre et nytt forsøk mot Middlesbrough i ligacupen i morgen kveld.

- Vi har definitivt kvalitetene til å komme inn blant topp fire. Det er opp til oss selv å rette på feilene og komme tilbake på det sporet vi vet vi kan spille på.

- Det som har skjedd er bekymringsfullt, men vi må legge det bak oss og forsøke på nytt. Vårt fokus må være på neste kamp nå. Vi må slå tilbake.

Liverpool håper å ha Daniel Sturridge tilbake til Merseyside-derbyet mot Everton kommende helg, og det tror Sterling vil hjelpe.

- Vi savner Daniel enormt, da han bidrar med scoringer og truer hele tiden bakrom. Det at vi får han tilbake vil gi laget en ny dimensjon. Vår karakterstyrke blir nå satt på prøve, men jeg mener denne gruppen har en sterk karakter.