- Det gir oss mulighet til å vinne et trofé

Det ligger i kortene at Brendan Rodgers vil benytte flere spillere utenfor vanlig startoppstilling mot Middlesbrough, men først og fremst dreier deg seg om å gå videre i Capital One Cup.

- Vi har ikke fått noen god start på sesongen, på ingen måte, men vi vil bli bedre, slo Brendan Rodgers på pressekonferansen i forkant av møtet med Middlesbrough i 3.runde av Capital One Cup.

- Nå må vi fokusere på kampen i morgen kveld. Den er viktig for oss og vi ønsker å avansere til neste runde.

- Det er aldri lett når en har nye spillere som kommer til denne klubben, det er store forventninger knyttet til å spille for Liverpool. I tillegg har vi atskillig med spillere som er ute med skade, som igjen gjør at troppen er noe ubalansert for øyeblikket.

Så mange som sju spillere kan være uaktuelle til kampen mot Middlesbrough med skader, mens en vil forvente at noen av de faste også vil bli hvilt før lørdagens møte mot Everton, inkludert Steven Gerrard. Rodgers har bekreftet at Rickie Lambert vil starte, og ellers vil ventelig manageren benytte «hele» troppen inkludert spillere som Jose Enrique, Kolo Toure, Lazar Markovic og trolig Suso. Brad Jones kan også få en sjelden mulighet mellom stengene, mens det ligger an til at det kan bli en unggutt eller to fra start.

En som ikke er skadet men trolig vil få spilletid, er Javier Manquillo som ble tatt av banen etter bare 20 minutter mot West Ham.

- Jeg snakket med ham i går, det dreide seg om intet annet enn et taktisk bytte. Han er en ung spiller som har vært glimrende siden han kom hit, og han tok det fint. Jeg følte at med 0-2 etter 20 minutter slet vi og jeg ønsket ikke å vente lenger med å gjøre en forandring.

- Kampen i morgen vil bli nok en tøff kamp for oss. Middlesbrough hadde et godt resultat sist helg (4-0 hjemme mot Brentford) og de har vunnet fire av sine seks siste kamper. De vil derfor ha selvtillit og komme hit med ønske om å gjøre det bra.

- For oss dreier det seg om å være det laget som vil være med i trekningen av 4.runde. Vi ønsker å vinne et trofé denne sesongen, og denne turneringen gir oss en mulighet til å gjøre det.