- Det handlet om ikke å gi opp

Brendan Rodgers er klar på at hans lag ikke er i nærheten av standarden fra forrige sesong, men at det først og fremst dreide seg om å kjempe seg til tre viktige poeng mot Ludogorets.

- Vi viste stor besluttsomhet, summerte manageren opp etter 2-1 og tre poeng mot den bulgarske motstanderen i første kamp i årets gruppespill i Champions League.

- Av og til hadde vi kvalitet i vårt spill og manglet kun den avgjørende pasningen, men i kveld handlet det først og fremst om aldri å gi opp. Det er en egenskap du er nødt til å ha, spesielt på det øverste nivået. Vi sto på helt inn og hele stadion satte pris på det.

- Dette er en turnering hvor det dreier seg om å vinne og noen ganger vil du spille bra og kanskje ikke få hva du fortjener. Teknisk var de veldig gode, vi måtte vise tålmodighet og forandre formasjon fra 4-3-3 til en diamant for å få mer plass i deres straffefelt.

- Mario scoret et fint mål, men både jeg og hele laget er skuffet over utligningen da vi skulle ha holdt buret rent kampen ut.

- Kanskje ville vi ha tapt eller spilt uavgjort under mine første seks måneder her, men vi viste hvilken viljestyrke det nå er i troppen. Oppmuntret av supporterne endte dette godt, da en ung spiller (Manquillo) var med helt opp i straffefeltet for å prøve å vinne kampen og fikk sin belønning.

- Med tanke på at vi har vunnet vår første kamp, og den seiersviljen vi viste, så ble dette en stor kveld for oss.

- De vil bli en vanskelig motstander, fortsatte Rodgers om Ludogorets. - De har noen hurtige og teknisk gode spillere som er farlige på kontringer. I Sofia vil det være 60000 supportere og det vil ikke bli lett.

- Vi er ikke av samme standard som forrige sesong. Vi har nye spillere som må tilpasses, og mens så skjer er det viktig at vi fortsatt kan vinne kamper.

- Jeg er glad på vegne av supporterne som er tilbake i denne turneringen som er et symbol på Liverpool. Det er herlig å være tilbake.