- Det harde arbeidet bærer frukter

Yan Dhanda scoret ett mål og sto for to målgivende mot Island U17 i går. Nå forteller han at målet han scoret var noe han hadde øvd på med Liverpool det siste året.

England U17 vant sin første kamp i åpent nordisk mesterskap i Danmark, med et flott plassert skudd fra kanten av 16-meteren.

 

- Jeg visste så snart jeg mottok ballen hva jeg skulle gjøre. Jeg trodde først den skulle gå utenfor, men jeg så ballen hele veien, og det var fantastisk se den gå inn, sier Dhanda til theFA.com.

 

- Treneren min fra LIverpool har lært meg det hele år, så det var fantastisk å se det harde arbeidet bære frukter.

 

I tillegg til målet, sto han også for to målgivende.

 

- Jeg liker å skape dem også. Det er et lagspill, så det å ha en innvirkning på at vi får seieren er like viktig som å score. Jeg føler egentlig ikke presset. Det driver meg fremover, og jeg har ganske stor selvtillit. Dersom jeg har hatt en god uke på trening, føler jeg alltid at jeg vil score på kampdag, og dersom jeg ikke scorer, har jeg fortsatt tro på at jeg kan skape noe og få en målgivende.

 

- Jeg har forberedt meg godt for denne turneringen, så jeg er full av selvtillit. 

 

Liverpool hentet Dhanda fra West Bromwich som 14-åring. Han drømmer om å bli den første med indiske aner til å spille for LFC.