- Det var ikke straffespark

Brendan Rodgers synes hans gutter viste flott fightervilje, når de kjempet seg tilbake i ledelsen og vant etter at West Bromwich utlignet på et feil idømt straffespark.

- Det var viktig at vi fant en måte å vinne på i dag, mot et lag som har vært stinne av selvtillit den siste tiden. Dette var et utmerket resultat for oss etter et skuffende resultat i Champions League, uttalte Rodgers til Sky Sports etter kampslutt på Anfield.

- Jeg synes vi demonstrerte lagets karakterstyrke i dag. Vi er skuffet over straffesparket. Det var ikke straffe. Fellingen skjedde utenfor 16-meteren, la han til.

- Det skal være ganske enkelt her til lands. Når dommeren trenger hjelp vil han se mot linjemannen. Dersom man mener det er straffespark skal linjemannen løpe nede mot cornerflagget. Jeg syntes linjemannen var veldig sen, så jeg visste ikke om han løp eller gikk, så dommeren måtte ta avgjørelsen selv, og han tok feil avgjørelse, for det der var ikke noe straffespark.

- Vi skulle kanskje hatt et straffespark selv, men heldgivis for Michael Olvier scoret vi like etterpå.

WBA-manager Alan Irvine var enig i at hans lag aldri skulle hatt straffespark.

- Min første reaksjon var å spørre fjerdedommer Jon Moss om forseelsen skjedde innenfor, og han sa at Michael Oliver mente det. Jeg så situasjonen, og ventet for å se om Michael ville dømme frispark like utenfor 16-meteren eller gi straffe, og var henrykt når han ga straffe, men jeg var ikke sikker på at det var korrekt.

 - Spillerne mine viste karakterstyrke og motstandskraft, når de gikk fremover og fant et vinnermål, så dette var en enestående seier for oss. Nå skal det være en pause i ligaspillet grunnet landskamper, og forhåpentligvis vil vi ha en full tropp å velge fra etter den er over, fortsatte Rodgers.

Mange undret seg over at Liverpool-manageren valgte å vrake Mario Balotelli til dagens kamp.

- Vel, jeg må forsøke å benytte alle mine spisser, og gi dem en sjanse. Balotelli har spilt en rekke kamper nå. Han trengte en “preseason-periode” da han kom til oss, for da han kom til oss i slutten av transfervinduet hadde han nesten ikke startet en kamp for AC Milan.

- Så han har brukt våre ligakamper og Champions League-kamper så langt til å komme i form. Jeg følte at dette var en kamp som Rickie Lambert kunne spille i, og han gjorde det veldig bra.