- Det var stort for meg

Daniel Agger forteller at han var stolt etter å ledet de røde ut på Anfield som kaptein for aller første gang. Sier det er viktig med konkurranse om plassene.

Dansken ble utnevnt som ny visekaptein i sommer, men har vært ut og inn av laget denne sesongen. Med Steven Gerrard på benken ledet han laget ut på Anfield-matta for første gang.

 

- Det er noe som ikke mange spillere gjør i sin karriere, så det var stort for meg - men det viktigste var de tre poengene, så enkelt er det. Ikke bare for selvtilliten, men for å bli i toppen. Det er så viktig at en henger med der, og vi gjorde det, sier Agger til Liverpoolfc.com. Han scoret kampens første mål på heading etter corner.

 

- For en forsvarer er det å holde nullen det viktigste. Det var ikke vår beste kamp, men dersom vi kan vinne og ta tre poeng uten å spille på vårt beste, er det viktig for fremtiden.

 

Brendan Rodgers mente at det var den beste seieren denne sesongen. Agger fikk spørsmål om han var enig med manageren i det.

 

- Ja, på grunn av hvordan vi spilte, og holdt nullen mot et lag som scoret seks mål i sin forrige kamp.

 

29-åringen var tilbake på laget mot Chelsea, og spilte da på venstreback. Med Sakho skadet var han tilbake i midtforsvaret.

 

- Dersom du ønsker å være på toppen, så må det være konkurranse om alle plassene i laget. Det er viktig, og spesielt i en klubb som denne.