- Det var verdt smellen i hodet

Glen Johnson scoret sitt første mål på nesten to år. Backen håper at seier mot Stoke, og buret rent, kan være starten på en bedre periode.

Han kom som skutt ut av en kanon, Glen Johnson, da han kastet seg frem etter at Rickie Lambert hadde headet i tverrliggeren og fikk satt inn seiersmålet mot Stoke.

- Det var verdt smellen i hodet, gliste matchvinneren etterpå til liverpoolfc.com, etter at han umiddelbart etter headingen måtte «stifte» hodebunnen og som medførte tilleggstid på sju minutter.

- Det var en ypperlig heading fra Rickie. Når du hopper uten fart får du vanligvis ikke mye fart på ballen, men han viste i dag hvor god han kan være på hodet.

- Jeg leste at ballen kom til å treffe tverrliggeren. Jeg håpet at Begovic ikke ville komme på ballen og at den ville sprette dit den gjorde.

- Det er alltid vanskelig når du ikke får resultater, reflektere høyrebacken videre i en måned hvor Liverpool ikke hadde vunnet tidligere. – Vi har spillere som ønsker å vinne og å vinne hver uke, slik at det kan være vanskelig å håndtere. Spillerne kjempet hardt for dette resultatet og jeg synes vi fikk det vi fortjente.

- Dette betyr definitivt noe. Vi som er i forsvaret er der først og fremst for å hjelpe til å holde buret rent, så slik sett var det en perfekt dag. Vi spilte en brukbar kamp midt i uka. Forhåpentligvis kan vi nå komme i gang for alvor.