- Det vil bety mye å slå Everton

Kolo Toure tror Liverpool vil lære av sine feil, og at selvtilliten vil være der før et lokalderby mot Everton hvor seier vil ha stor betydning.

33-åringen forårsaket straffespark på overtid i den dramatiske kampen mot Middlesbrough i Capital One Cup, før han selv var en av de mange som sendte ballen i mål fra 11 meter da det hele ble avgjort med straffespark-konkurranse.

- Vi må lære av våre feil og forberede oss til hva som blir en vanskelig kamp, sier Toure til Liverpool Echo med tanke på lokalderbyet mot Everton til lørdag.

- Vi slo dem 4-0 her forrige sesong og jeg er sikker på at de vil vite at vi har mye fart i vårt offensive spill. Jeg tror det blir en jevn kamp, men vi spiller hjemme og vi kommer til å gå hardt ut. Vi vet at en seier vil ha stor betydning.

- Vi kontrollerte kampen bra, men slapp igjen inn et mål på en dødball hvor vi kunne ha forsvart oss bedre, kommenterer midtstopperen om kampen mot Middlesbrough.

- Ved slutten av ekstraomgangene ga vi bort ballen og jeg kom for sent inn i taklingen. Jeg kunne ha vært hurtigere, men det er slikt som kan skje.

- Vi viste stor viljestyrke, og nå fokuserer vi mot Everton. Begge lagene er tilbake i Europa, hvor en møter sterke lag, og det gjør at det kan være vanskeligere å konsentrere seg om Premier League.

- Det er klart at jeg gjerne skulle hatt mer spilletid, men jeg fikk en kamp nå og var glad for å være på banen. Jeg synes kampen viste at Liverpool har en god benk og med spill i Champions League vil det bli viktig at en har en bred tropp.

- Jordan Rossiter er en flott spiller, svarer veteranen da han blir spurt om den 17-årige debutanten. – Han scoret et flott mål og det viser styrken til Liverpool Football Club. 

- Hver dag kommer han inn og gir 100 prosent, det er artig å spille sammen med slike unge spillere.

- Jeg har aldri vært med i en lignende straffespark-konkurranse. Jeg har vært med en gang hvor det var en som måtte skyte to ganger, men dette er den lengste. 30 straffespark, det var utrolig. Jeg tok den syvende og trodde jeg måtte i aksjon igjen!