- Dette blir en god test

Rickie Lambert mener at morgendagens kamp mot Borussia Dortmund blir en god test på hvor Liverpool står en uke før ligastart.

- Av erfaring vet jeg at den siste uken før sesongen starter, og den siste treningskampen, er når du får en følelse av hvor bra laget har gjort det i sesongoppkjøringen. Alle de andre kampene har handlet om trening og å komme i form, så vi har kanskje ikke sett så skarpe og gode ut som vi ønsker. Den siste treningskampen derimot, handler om å bli klare til sesongens første kamp, slår Lambert fast til Liverpoolfc.com.

- Vi møter god motstand nok en gang. Guttene er i god form. Jeg ser frem til kampen i morgen. Jeg gleder meg til å spille foran våre hjemmefans.

- Jeg vil bli i enda bedre form av å få en kamp til på baken. Jeg har ikke følt meg så skarp som jeg skal være i kampene så langt. Men du ønsker å føle deg litt utslitt i preseason-kampene, fordi du har jobbet så hardt på trening. Når vi møter Southampton neste helg, vil vi få litt hvile i forkant, og da vil skarpheten komme. Jeg ønsker å score et mål. Dersom jeg kan få gjort et mål ville det ha vært strålende, uttaler Lambert foran morgendagens generalprøve.

Liverpool mot Borussia Dortmund blir vist direkte på Viasat Fotball, Viaplay, LFCTV GO og BT. Avspark er klokken 13.15 i morgen.