- Dette blir spennende

Martin Skrtel overdriver ikke når han sier at det går mot en spennende avslutning på årets Premier League.

- Dette er spennende. Du spiller fotball for å få oppleve sesonger som dette. Du ønsker å henge med i toppen, og være tittelutfordrere, sier Skrtel til Liverpool Echo.

- Det gjenstår fem kamper å spille, og det eneste vi ønsker nå er å fortsette på denne måten og forlenge vinnerrekken vår. Vi må bare beholde fokus og fortsette å jobbe, legger slovaken til.

- Ting går bra, men det er fortsatt mye igjen av sesongen. Vi kan ikke se for langt frem. Vi må ta en kamp om gangen, og nå fokuserer vi på å ta tre poeng mot Manchester City.

- Vi ser frem til den utfordringen. Vi vet at stemningen som våre fans vil skape vil være fantastisk.

- Vi spilte godt på Etihad tidligere i sesongen, og var uheldige som ikke fikk med oss poeng fra den kampen. Vi er i god form foran denne kampen, og vil gjøre alt vi kan for å fortsette seiersrekken.

- West Ham-kampen var en stor test for oss, men vi kom helskinnet fra den. Det var vanskelig å takle at vi slapp inn et mål rett før pause. Det er ikke lett rent mentalt når noe slikt skjer. Jeg syntes at Simon skulle hatt et klart frispark. Men så snart dommeren hadde bestemt seg, var det ikke noe vi kunne gjøre med det.

- Vi snakket om å beholde roen, og vil spilte veldig bra i annen omgang. Vi visste at det fortsatt gjensto 45 minutter å spille, og at dersom vi fortsatte å spille ville sjansene komme.

- Heldigvis fikk vi scoring nummer to når Stevie satte straffesparket, og vi fortjente de tre poengene.

- Vi fikk med oss det vi kom for, og det er vi alle fornøyde med. Vi viste karakterstyrke, og det er en herlig lagånd i dette laget. Alt fungerer bra.

- Vi visste hva vi kunne forvente fra West Ham. Det er alltid vanskelig å håndtere dem, men vi var klar for det som ventet oss, og alle gjorde jobben sin bra.