- Dette fortjente vi

Raheem Sterling og Adam Lallana synes Liverpool vant fortjent over Bournemouth, og er glade for å være klare for semifinalen i ligacupen, der to oppgjør mot Chelsea venter de røde.

- Det har vært noen vanskelige uker, men jeg syntes vi spilte veldig bra i kveld. Vi fortjente seieren, da vi spilte tidvis meget god fotball, noe alle guttene skal ha honnør for, sa Sterling til Sky Sports etter kampen.

- Det viktigste er at laget vant, og jeg var glad for å være involvert, og tegne meg på scoringslisten, men så lenge laget vinner er jeg fornøyd.

Lagkamerat Adam Lallana var meget imponert over tomålsscorer Sterling.

- Vi visste vi måtte viste kvalitet i kveld, og denne lille karen var strålende. Han har jobbet hardt i uke etter uke, og målene ville komme til slutt. Han skal ha honnør for hvor moden han er i en så ung alder.

Lallana innrømmer at Liverpool-spillerne følte presset etter at Dan Gosling reduserte til 3-1 like før timen var spilt.

- De hadde publikum i ryggen, men i pausen sa vi at de kom til å få en periode hvor de dominerte. De var hjemmelaget og vi måtte opptre profesjonelt. Vi gikk ut og fikk den tredje scoringen. Kanskje tok vi foten av gasspedalen og lot dem score, men de topper ikke Championship uten grunn, så det var en skikkelig god seier for oss i kveld, og nå er vi klare for semifinalen.