- Dette laget spiller uten frykt

Brendan Rodgers var imponert over eget mannskap etter 3-2 seieren over Manchester City. Lagets tiende strake ligaseier.

- Vi trenger ikke å forandre på noe. Vi spiller uten frykt, sier nord-iren foran de fire gjenstående kampene.

- Vi ser det nå, uansett hvem vi møter, om det er mot en stor motstanderen som Manchster City eller mot Norwich neste helg.

- Vi spiller uten frykt. Vi krever å dominere kampen med ballen, og jobber veldig hardt. Vi ser ikke for langt frem. Det er beskjeden, og det vil alltid være beskjeden.

- Vi har fire kamper igjen. Det er fortsatt mange poeng det skal spilles om, og Manchester City har et par kamper til gode også. Vi må bare konsentrere oss om oss selv, og fortsette å gjøre jobben.

- Forhåpentligvis vil 10 seire på rad bli 11 neste helg. Vi konsentrerer oss bare om neste kamp.

Etter en strålende førsteomgang av Liverpool på Anfield i dag, var det Manchester City som tok over initiativet etter pause. De lyseblå presset de røde bakover på banen, og skapte den ene farligheten etter den andre.

- I andre omgang forventet du at City ville slå tilbake. De er et vidunderlig lag, og deres manager er en enestående manager.

- Den første scoringen deres ga dem vind i seilene, og vi var uheldige som slapp inn mål nummer to, som var et selvmål. Etter at det ble 2-2 begynte de å spille med mer energi og lykkes bedre med sitt spill nedover flankene.

- Derfor forandret vi på ting. Vi gikk fra en diamantformasjon til 4-3-3 for å åpne opp kampen litt, men også for å beskytte flankene når vi forsvarte oss.

- Det førte til at vi fikk en viss kontroll på kampen igjen, og vi fikk vinnermålet som var en svært god avslutning. Vi viste vår motstandskraft når vi red stormen av etter det.

- Dette var vår tiende seier på rad i Barclays Premier League. Det er en utrolig prestasjon, og mot alle odds ligger vi der vi ligger, og er fortsatt med i kampen.

Malurten i begeret for Liverpool var utvisningen av Jordan Henderson, som nå må stå over de tre kommende kampene.

- Jordan spilte strålende. Utvisningen var det eneste sure med dagens kamp. Alle vet at Jordan Henderson er en av de mest ærlige spillerne som finnes.

- Han er en vidunderlig ung mann. Han sparket ballen for langt unna seg, trolig fordi han var sliten. Av og til ser det ekstra ille ut når du ser slike situasjoner i reprise. Men han er faktisk borti ballen. Han strekker seg etter den, og solen hans er faktisk borti ballen. Han traff kanskje Zabaleta, men jeg følte at utvisningen trolig var litt streng. Det var uheldig, for han har vært strålende for oss.