- Dette var tre viktige poeng

Brendan Rodgers berømmet besluttsomheten til hans lag i hva han vurderte som en full fortjent seier mot Stoke, og at man behøver solide prestasjoner for å bygge opp en god rekke med resultater.

- Stoke slipper ikke inn mange mål, de har kvalitet i laget sitt slik at vi visste det ville bli en test, men jeg synes vi vant fullt fortjent, oppsummerte Rodgers etter 1-0 hjemme mot Stoke.

- Vi måtte være standhaftige i dag og holde det gående. I 2.omgang spilte vi med større fart og greide å skape mer, etter en stødig 1.omgang.

- Vi kan telle på en hånd og knapt nok det når vi har hatt virkelig rytme denne sesongen. For oss dreier det seg derfor å få selvtillit tilbake i troppen. Vi har ikke spilt bra nok, men i de siste par kampene har spillerne vist en besluttsomhet og innsats som viser hva de står for.

- Noen ganger, for å få en kamprekke som vi har opplevd over de siste 18 månedene, må du starte med noen solide seire og i dag hadde vi en solid seier. I likhet med den første kampen forrige sesong da vi vant 1-0 mot Stoke, slik at vi håper at vår sesong igjen kan starte med det.

- Det er langt fram, men dette var tre viktige poeng for oss.