- Drømmen går i oppfyllelse

Jon Flanagan har vært fast inventar på Liverpools førstelag denne vinteren, og føler virkelig at barndomsdrømmen nå går i oppfyllelse.

Det er snart tre år siden Flanagan debuterte for Liverpools førstelag, men det er først denne vinteren at han har vært fast inventar på laget.

- Det har vært noen oppturer og noen nedturer, men det er flott bare å være i klubben, reflekterer Flanagan i et intervju med Liverpoolfc.com.

- Det er en drøm som går i oppfyllelse for meg at jeg får spille fast på Liverpools førstelag. Nå er jeg tilbake på laget, og laget kjemper i toppen. Det blir ikke bedre enn det.

- Jeg fryder meg over at jeg har fått sjansen igjen, og står på for å beholde plassen på laget.

Flanagan har blitt veldig populær blant Liverpool-fansen denne sesongen, noe han selv også har merket seg.

- Jeg ser jeg har fått en del klengenavn på Twitter og andre sosiale medier, men jeg legger ikke så mye vekt på det. Jeg har hørt at fansen har sunget navnet mitt av og til, men jeg hørte det ikke på onsdag. Jeg konsentrerte meg bare om kampen. Men at fansen synger navnet mitt er bare utrolig.

- Du føler deg helt topp når du hører fansen rope navnet ditt. Det blir ikke bedre enn det. Det betyr svært mye for meg å være en del av dette laget, et lag som jeg tror er på riktig vei.

Flanagan er høyrebeint, men har spilt mest på venstrebacken etter at Glen Johnson kom tilbake fra skade.

- Hovedmålet mitt er å forsvare meg godt, og så kan jeg bli med fremover når det er gjort. Spillet mitt handler mye om å takle og vinne ballen. Men jeg har ikke noe i mot å bli med fremover heller. Det blir ofte mye rom på kanten når vi spiller med en diamantformasjon i midten. Joe Allen går ofte innover, og da har jeg ikke noe i mot å bli pålagt offensive oppgaver. Så lenge jeg spiller har det ikke noe å si hvilke oppgaver jeg får.

- Alt avhenger av hva manageren ønsker. Han forteller oss hvilken formasjon han ønsker vi skal spille, og vi vil tilpasse oss dette. Det har fungert godt, så vi vil fortsette å lytte til ham og gjøre hva han sier.

- Vi måtte vinne kampen mot Sunderland på onsdag. Vi visste at vi måtte ta de tre poengene for å henge med i toppen. Vi ga bort et billig mål - jeg sviktet i markeringen - men vi kjempet hardt og vant kampen. På dette stadiet av sesongen er det de tre poengene som betyr noe. Vi må bare fortsette å plukke tre poeng og legge press på de andre lagene i toppen. Det er målet vårt.

- Manageren var godt fornøyd med seieren på onsdag. Han sa det var en svært viktig seier for oss, og nå må vi forsøke å ta tre nye poeng i morgen.

- Vi fikk en utrolig velkomst av supporterne på onsdag. Det ga alle et løft, og jeg fikk gåsehud av stemningen de skapte. Det var utrolig, og motiverte alle spillerne foran kampen.

- Våre supportere spiller en svært viktig rolle. De støtter oss alltid, og enda mer nå som vi er med i toppen. De gir oss enorm hjelp, og forhåpentligvis fortsetter de slik.