- Drømmen har gått i oppfyllelse

Adam Lallana sier det er som en drøm som har gått i oppfyllelse at han nå er Liverpool-spiller. Gleder seg til å spille med spillere i verdensklasse.

Liverpool har bekreftet kjøpet av Adam Lallana fra Southampton. Han tror han vil utvikle seg som spiller med å jobbe med spillere i verdensklasse.

 

- Det er rart å tenke på at jeg for fem-seks år siden spilte i League One, men realiteten er at vi har klatret opp i ligasystemet og gjort det veldig bra. Jeg liker å tenke at jeg har kommet hit fordi jeg har gjort meg fortjent til det. Jeg gleder meg til å utvikle meg, spille med spillere i verdensklasse, og lagkameratene fra England. Det vil bli et nytt kapitel i mitt liv, sier Lallana til Liverpoolfc.com.

 

Han håper kvalitetene hans vil kunne hjelpe laget.

 

- Jeg håper det vil komplementere, og at jeg kan bringe noe annerledes til laget. Folk har sagt at det var likheter mellom hvordan Southampton og Liverpool spilte fotball, og jeg håper det vil gjøre at jeg vil finne meg lettere til rette. Jeg gleder meg til å spille med verdensklassespillerne her. Det vil bare gjøre mg bedre.

 

Han fulgte med på de røde i gullkampen, der Liverpool til slutt trakk det korteste strået.

 

- Det å se innspurten av forrige sesong var utrolig. Ikke bare for meg, men for alle som er involvert i fotball. Hårene i nakken sto opp bare jeg så dem, og måten de spilte fotball på. Innerst inne tenkte jeg at jeg en dag kom til å spille for det laget. Drømmen har blitt en realitet nå, så jeg vil bare komme i gang.