- Emre vil lykkes

Adam Lallana tror at Emre Can vil bli en hit i Liverpool, så snart han har fått akklimatisert seg til engelsk fotball.

20 år gamle Can har bare startet fire kamper for Liverpool så langt, og står bokført med åtte kamper totalt, men gjorde sitt første mål for klubben mot Chelsea nylig.

- Jeg synes at Emre fikk vist frem en av sine fremste kvaliteter mot Chelsea, nemlig evnen til å drive fremover med ballen og skyte, forklarer Lallana til #LFCWORLD.

- Jeg ble veldig imponert over ham under preseason, mens jeg selv gikk skadet. Han er mye yngre enn de fleste tror også. Han er en sterk spiller, en god takler, og han har god kondisjon. Han kan spille i flere posisjoner, så jeg tror han blir en stor spiller for Liverpool i fremtiden.

- Han har spilt for Bayern München, og han kom fra Bayer Leverkusen. Du er ikke innom to slike toppklubber og har erfaring fra spill i Champions League uten å være en talentfull kar. Han er en toppspiller. Hans allsidighet taler også til hans fordel. Han kan spille i defensive posisjoner også. Jeg tror han til og med har spilt sideback. Men han er mest dominant i en sentral rolle.

- Han er også en veldig uegoistisk spiller. Han setter alltid laget foran seg selv. Han ofrer seg selv i taklingene for å hjelpe sine lagkamerater. Han beviste mot Chelsea at han kan være med fremover og score mål også.