- En ære å være kaptein

Jordan Henderson var kaptein for Liverpool for første gang i en offisiell kamp i seieren mot Swansea. Midtbanespilleren mener kampen var et steg i riktig retning for de røde.

Jordan Henderson var kaptein for Liverpool mot Swansea ettersom Steven Gerrard ble hvilt.

- Det var en stor ære for meg å være kaptein. Det var første gang jeg var det i en offisiell kamp, og jeg var fornøyd med at det ble seier, uttaler Henderson til Liverpool Echo.

- Jeg synes det var en meget god lagprestasjon. Vi var skuffet over å ligge under 0-1 ettersom vi dominerte kampen, spesielt i 1.omgang. Vi holdt det imidlertid gående, og vi fikk vår belønning til slutt.

- Det er alltid positivt når du kommer tilbake til seier etter å ha ligget under i en slik kamp. Vi har vist viljestyrke hver gang vi har spilt denne sesongen.

- Teknisk og taktisk var vi meget gode med hvordan vi forflyttet ballen og kom inn bak dem.

Både Mario Balotelli og Dejan Lovren kom på scoringslista.

- Det var stort for dem. De jobber hardt på trening hver dag for å bli bedre. Jeg er glad på deres vegne, spesielt for Mario som kom inn fra benken og scoret. Forhåpentligvis får han et løft nå og kan få en kamprekke med scoringer

- Dejan angrep ballen meget bra for vinnermålet. Han viste at han er en trussel. Det var en god avslutning.

- Vi ønsker å gjøre det bra i hver turnering. Forhåpentligvis kan vi fortsette slik. Hvis vi gjør det, har vi en meget god mulighet til å vinne ligacupen.